Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, grønt og pasta ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 min. røres rundt i grønten og pastaen. Saucen lunes i en lille gryde.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: RØDSPÆTTEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Grønt: Gulerod, forårsløg, asparges, ærter, rødløg, rapsolie, persille, salt og peber
Nettovægt: ca: 250 g/ 500 g.
Pasta: PASTE PENNE, persille, rapsolie, hvidløg, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Tomatsauce: Tomat, løg, HØNSEFOND, peberfrugt, hvidløg, rosmarin, timian, salt og peber
Nettovægt: ca. 2,5 dl. /ca. 5 dl.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 365 kJ / 87 kcal
Fedt 1,5 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,2 g
Salt 0,23 g
Grønt
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 183 kJ / 44 kcal
Fedt 0,9 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 5,6 g
heraf sukkerarter 4,1 g
Kostfibre 3,1 g
Protein 1,8 g
Salt 0,2 g
Pasta
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 820 kJ / 196 kcal
Fedt 5,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrat 28,6 g
heraf sukkerarter 0,6 g
Kostfibre 2,0 g
Protein 6,0 g 68,0 g
Salt 0,9 g
Tomatsauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 109 kJ / 26 kcal
Fedt 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 4,3 g
heraf sukkerarter 2,8 g
Kostfibre 1,2 g
Protein 0,9 g
Salt 0,33 g
Kundekommentarer ()