Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 180 grader.
Riv den grønne del af limeskallen fint.
Pluk og hak dilden (gem nogle fine blade til pynt).
Skær peberfrugter og tomater i fine tern.
Kom couscous i en skål, der kan tåle varme.
Hæld kogende vand over, så det netop dækker, tilsæt lidt salt, og lad den trække tildækket med film i 5 min.
Rør i couscoussen med en ske, og lad den køle let af.
Smuldr couscoussen fra hinanden med fingrene, mens du tilføjer krydderiblandingen (brug halvdelen her).
Tilsæt generøse mængder af din bedste olivenolie, saft og lidt fintrevet skal af den grønne del af limen (gem lidt revet limeskal til smørret og lidt til fisken).
Tilsæt hakket dild, peberfrugter og tomater, og smag til med salt og peber.
Rør lidt blødt smør med det resterende krydderi og lidt limeskal.
Læg fiskefileterne på et skærebræt, og krydr med salt og peber.
Fordel lidt smør på hver filet, og rul dem til paupietter (se video ovenover) (se video ovenover) fra den tykke til den tynde ende (smørret kan også undlades, og i stedet krydres fisken bare med krydderiet og lidt limeskal).
Kom fiskerullerne i et ildfast fad med bagepapir i bunden. Krydr med lidt salt, dryp et par dråber olivenolie over, og kom fisken i den forvarmede ovn i 8-10 min.
Som vist på billedet, pyntet med det sidste dild.
Skagenfood Secret krydderi er Skagenfoods egen særlige krydderiblanding, der er til perfekt til skaldyr, grillet hvid fisk og ikke mindst laks.
Ingredienser: Løgpulver, dildspidser, fennikel, korianderfrø, citronskal, timian, hvidløgspulver, urteboullion, sort og rosa peber. Alle ingredienser er økologiske.
Kommentarer og forslag til opskriften