0

Rødspættefilet a la wienerschnitzel med citron, peberrod og ærter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisk: Krydr melet med salt og peber og pisk ægget sammen med en gaffel. Vend først fiskefileterne i melet, dernæst i ægget og til sidst i raspen. Smelt en god klat smør på panden, lad det bruse af og steg fiskefileterne gyldne på begge sider. Tag fiskefileterne af panden, hæld fløden på og kog saucen ind til en passende konsistens. Anret imens fiskefileterne med en skive citron, ca. 1 tsk. fintrevet peberrod og lidt kapers på toppen.

Ærter: Giv ærterne et hurtigt opkog i letsaltet vand og server dem rygende varme.

Server retten med brasekartofler, en sprød grøn salat og godt groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften