0
Rødspættefilet bagt med citron dertil salat af avokado og tomat

Rødspættefilet bagt med citron dertil salat af avokado og tomat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
små kartofleravokadorødløgsalatsmå tomater på stilk, f.eks cherry, blomme eller cocktail
1 min.
Salat:

Skrab eller skrub kartoflerne og kog dem møre i rigeligt godt saltet vand. Bræk kartoflerne i rustikke stykker og vend dem sammen med lidt salt, olivenolie og citronsaft. Sæt dem til side. Soigner avokadoerne og skær dem i tern. Bland kartofler og avokado sammen med halverede tomater, tyndt skåret rødløg og rustikt skåret salat. Vend rundt og smag til med salt og peber.

rødspættefiletcitron
10 min.
Fisk:

Læg fileterne ved siden af hinanden på et skærebræt. Krydr med salt og peber og fordel en lille smule smør og citronskal og saft på fileterne. Fold fileterne sammen på langs og læg dem i et smurt ovnfast fad. Dryp lidt god olivenolie over og sæt fadet i en 170 grader varm ovn i ca. 8-10 min.

20 min.
Anretning:

Som vist på billedet – riv evt. lidt ekstra citronskal over fisken.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?