Fisk: Fileterne krydres med salt og peber på begge sider og steges på en varm pande i en blanding af smør og olie til fisken er gylden på begge sider.
Sauce: Tag hovedet af jomfruhummeren og pil skallen af halerne og fjern tarmen der ligger langs hele ryggen. Del jomfruhummerhalerne i mundrette stykker. Løg og peberfrugt soigneres og skæres i tern. Fjern den træede ende på aspargeserne ved at brække dem af og skær aspargeserne i mindre stykker. Løg, hvidvin og hønsefond koges ind til 1/4 (skallerne kan koges med for at få mere smag - de skal dog sigtes fra inden fløden tilsættes). Tilsæt fløden og kog saucen ind igen (eller jævn den med maizena). Tilsæt kapers, peberfru (se video ovenover)gt, asparges og jomfruhummerhaler 1 minut før servering - så det hele varmes igennem. Smag til med salt og peber,
Anret fisken som vist på billedet.
Server sammen med små kogte kartofler og limebåde.
Kommentarer og forslag til opskriften