0
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rengør tomater, hvidløg og salatløg og skær dem i tynde skiver. Læg 4 stykker pergamentpapir på køkkenbordet. Fordel først fisk på de 4 stykker papir - dernæst tomat, hvidløg og salatløg ovenpå. Top med 2 timiankviste og ½ rosmarinkvist i hver pakke og krydr med salt og peber. Læg et par smørklatter på hver portion.

Pensl nu med sammenpisket æggehvide i kanten af hvert papir og læg et nyt stykke papir ovenpå. Pres og fold kanterne sammen hele vejen rundt. Løft pakkerne over på en bageplade og bag pakkerne i en 200 grader varm ovn i 10-15 minutter.

Sæt en pakke på hver tallerken og server.

NB - Klip forsigtigt pakkerne op! Dampen fra pakkerne er meget varm, så pas på!

Fjern timian- og rosmarinkviste inden du starter med at spise.

Server små kogte kartofler eller godt brød som tilbehør.

Kommentarer og forslag til opskriften