Rengør tomater, hvidløg og salatløg og skær dem i tynde skiver. Læg 4 stykker pergamentpapir på køkkenbordet. Fordel først fisk på de 4 stykker papir - dernæst tomat, hvidløg og salatløg ovenpå. Top med 2 timiankviste og ½ rosmarinkvist i hver pakke og krydr med salt og peber. Læg et par smørklatter på hver portion.
Pensl nu med sammenpisket æggehvide i kanten af hvert papir og læg et nyt stykke papir ovenpå. Pres og fold kanterne sammen hele vejen rundt. Løft pakkerne over på en bageplade og bag pakkerne i en 200 grader varm ovn i 10-15 minutter.
Sæt en pakke på hver tallerken og server.
NB - Klip forsigtigt pakkerne op! Dampen fra pakkerne er meget varm, så pas på!
Fjern timian- og rosmarinkviste inden du starter med at spise.
Server små kogte kartofler eller godt brød som tilbehør.
Kommentarer og forslag til opskriften