Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, fennikel og kartofler ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 min. vendes fennikel og kartoflerne. Saucen lunes i en lille gryde.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: SKÆRISINGFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Fennikel: Fennikel, olivenolie, kapers, salt og peber
Nettovægt: ca: 250 g/ 500 g.
Kartofler: Kartofler, citron, rapsolie, persille, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g /ca. 800 g.
Spinat sauce: HØNSEFOND, spinat, FLØDE, maizena, muskatnød, salt og peber
Nettovægt: ca. 2,5 dl/5 dl.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 343 kJ / 82 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,0 g
Salt 0,19 g
Fennikel
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 134 kJ / 32 kcal
Fedt 1,2 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 3,0 g
heraf sukkerarter 2,1 g
Kostfibre 2,0 g
Protein 1,4 g
Salt 0,26 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 386 kJ / 92 kcal
Fedt 1,7 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,3 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,48 g
Spinat sauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 228 kJ / 54 kcal
Fedt 4,7 g
heraf mættede fedtsyrer 2,9 g
Kulhydrat 1,9 g
heraf sukkerarter 0,5 g
Kostfibre 0,6 g
Protein 1,0 g
Salt 0,77 g
Kundekommentarer ()