Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, saute og risotto ind i en 200 grader varm ovn i 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sauteen og risottoen. Der kan tilsættes lidt vand/fløde, så risottoen ikke bliver for tør.
Tjek at fisken er gennem tilberedt, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: ISINGFILET, SMØR, birkes, ingefær og salt
Nettovægt: ca. 310 g /ca. 620 g.
Gulerodssaute: Gulerødder, løg, persille, rapsolie, salt og peber
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 250 g.
Risotto: HØNSEFOND, perlebyg, FLØDE, HVIDVIN, løg, blomkål, PARMESAN, hvidløg, salt og peber
Nettovægt: ca. 450 g/ca. 900 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 406 kJ / 97 kcal
Fedt 2,8 g
heraf mættede fedtsyrer 1,0 g
Kulhydrat 0,2 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,1 g
Protein 17,6 g
Salt 0,51 g
Gulerodssaute
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 223 kJ / 53 kcal
Fedt 2,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 6,6 g
heraf sukkerarter 5,9 g
Kostfibre 2,6 g
Protein 1,0 g
Salt 0,73 g 11,39 g
Risotto
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 476 kJ / 114 kcal
Fedt 5,3 g
heraf mættede fedtsyrer 3,2 g
Kulhydrat 12,4 g
heraf sukkerarter 1,4 g
Kostfibre 1,6 g
Protein 2,6 g
Salt 0,85 g
Kundekommentarer ()