0

Isingfilet med birkes/ingefær topping, gulerodssaute samt perlebygsrisotto med blomkål

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, saute og risotto ind i en 200 grader varm ovn i 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sauteen og risottoen. Der kan tilsættes lidt vand/fløde, så risottoen ikke bliver for tør.

Tjek at fisken er gennem tilberedt, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: ISINGFILET, SMØR, birkes, ingefær og salt

Nettovægt: ca. 310 g /ca. 620 g. 

Gulerodssaute: Gulerødder, løg, persille, rapsolie, salt og peber

Nettovægt: ca. 250 g/ca. 250 g. 

Risotto: HØNSEFOND, perlebyg, FLØDE, HVIDVIN, løg, blomkål, PARMESAN, hvidløg, salt og peber

Nettovægt: ca. 450 g/ca. 900 g. 

  • Levering 11. marts – bedst før 12. marts
  • Levering 13. marts - bedst før 14. marts 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 406 kJ / 97 kcal

Fedt 2,8 g

heraf mættede fedtsyrer 1,0 g

Kulhydrat 0,2 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,1 g

Protein 17,6 g

Salt 0,51 g

 

Gulerodssaute

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 223 kJ / 53 kcal

Fedt 2,0 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 6,6 g

heraf sukkerarter 5,9 g

Kostfibre 2,6 g

Protein 1,0 g

Salt 0,73 g 11,39 g

 

Risotto

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 476 kJ / 114 kcal

Fedt 5,3 g

heraf mættede fedtsyrer 3,2 g

Kulhydrat 12,4 g

heraf sukkerarter 1,4 g

Kostfibre 1,6 g

Protein 2,6 g

Salt 0,85 g

 

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?