0
Rødspættefilet med bulgur og squash
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

1. Hæld bulguren i en skål. Kog 1 liter vand op med lidt salt, hæld vandet over bulguren og lad den trække i 10-12 min. Hæld bulguren i en sigte og lad den dryppe af i 10 min.

2. Pisk en dressing af lige mængder tahin, citronsaft og vand. Smag den til med lidt salt

3. Vask squash. Hvis din foodprocessor kan lave fine strimler så brug den. Ellers kan du rive den groft eller bruge en ”spiralizer”. Vend strimlerne med nogle skefulde tahin-dressing, rosiner, græskarkerner og 1-2 tskfulde mezzekrydderi.

4. Dup fiskefileterne tørre, krydr dem med salt og peber og vend dem i mel. Steg dem gyldne ved høj varme i rigeligt fedstof på en pande, 1-2 minutter på hver side.

Anretning: Som vist på billedet.

Bonusinfo

Mezze-krydderi er en lækker blanding med toner fra Mellemøstens krydderier.

Ingredienser:

  • Koriander
  • Spidskommen
  • Sort peber
  • Havsalt
  • Sesamfrø
  • Cayenne
  • Kanel

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?