0

Rødspættefilet med majsfrikassé, bagte gulerødder og kartofler med persille

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Rødspætte

Fremgangsmåde

Fisk, majsfrikassé, gulerødder og kartofler leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, majsfrikassé, gulerødder og kartofler i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Rør rundt i majsfrikasséen og kartoflerne og vend gulerødderne efter 10 minutter.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Rødspættefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300/ca. 600 g.

Majsfrikassé: Majs, løg, hønsebouillon, piskefløde, maizena, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.

Gulerødder: Gulerødder, rapsolie, salt og peber. Nettovægt: ca. 125 g/ca. 250 g.

Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/800 g.

Holdbarhed:

• Levering 25. november - bedst før 27. november

• Levering 26. november - bedst før 28. november

• Levering 27. november - bedst før 29. november

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?