Fisk, majsfrikassé, gulerødder og kartofler leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, majsfrikassé, gulerødder og kartofler i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Rør rundt i majsfrikasséen og kartoflerne og vend gulerødderne efter 10 minutter.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Rødspættefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300/ca. 600 g.
Majsfrikassé: Majs, løg, hønsebouillon, piskefløde, maizena, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Gulerødder: Gulerødder, rapsolie, salt og peber. Nettovægt: ca. 125 g/ca. 250 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/800 g.
Holdbarhed:
• Levering 25. november - bedst før 27. november
• Levering 26. november - bedst før 28. november
• Levering 27. november - bedst før 29. november
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kommentarer og forslag til opskriften