Skrab, skrub eller skræl de små kartofler grundigt, og kog dem i vand med godt med salt i 12-15 min. Dræn vandet fra kartoflerne, og tilsæt med det samme en generøs klat god smør til gryden. Læg låg på igen, og ryst lidt rundt. Lad kartoflerne trække i 5 min. under låg. Drys lige før servering det sidste estragon (brug 1/3), lidt revet citronskal (kun det gule) og lidt god salt over kartoflerne.
Dræn rejerne i en sigte.
Soigner blomkålen, og snit det i så tynde skiver, du kan (brug evt. et mandolinjern) ned i en skål. Krydr med salt og peber. Vend med hakkede ristede hasselnødder, tørrede tranebær, lidt citronsaft og masser af god olivenolie samt plukket og hakket estragon (brug 2/3 her). Smag til med salt og peber og en smule sukker.
Krydr fiskefileterne med salt og peber, og fold dem på den lange led. Kom dem i et smurt ildfast fad, og bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader i 6-8 minutter.
Som vist på billedet med en klat crèmefraiche ovenpå fisken. Drys de drænede rejer over retten.
Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt!
Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.
Kundekommentarer ()