0
Rødspættefilet med svamperemoulade og salat

Rødspættefilet med svamperemoulade og salat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Remoulade: Svampene soigneres og skæres i halve. Gulerødderne skrælles og skæres i skrå stave (max 0,5 cm). Blomkålen plukkes i meget små buketter og løget finthakkes. Det hele krydres med lidt salt og peber og sauteres på en pande i lidt olie i ca. 5 min. Lige inden servering tilsættes græsk yoghurt og retten smages til med salt, peber og hakket purløg.

Fisk: Fileterne krydres med salt og peber og vendes i rugmel. Steges i halvt smør og halvt olie i ca. 3 min på hver side til de er gyldne (jo mere fedtstof du bruger, jo mere "crispy" bliver fileterne).

Rist brødet og skyl salaten.

Anret brød, salat og fileter (som vist på billedet), top med kantarelremouladen og pynt med en citronbåd.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?