0
Ising/skrubbefilet i fad med broccoli og bacon

Ising/skrubbefilet i fad med broccoli og bacon

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Ising, Æg, Hvedemel, Sødmælk, Smør, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
broccoli
1 min.

Start med at tænde ovnen på 210 grader varmluft.  Sæt et stort ildfast fad, der kan rumme retten, ind for at forvarme.

Sæt en gryde saltet vand over at koge til pastaen.

Broccolien deles i mundrette buketter.

 

bacon i ternpenne pastabroccoliisingfilet uden skindbechamelsovsraspolivenolie, ekstra jomfru
10 min.
Samling af fadet

Baconen steges i lidt olie på en pande med låg, der også kan rumme broccolien.

Når baconen næsten er færdigstegt, hældes broccolibuketterne over i panden, og steger med et par minutter.  
Læg låg på panden, og lad simre til broccolien er næsten mør, men stadig har godt med bid.

Pastaen koges til den er al dente, og hældes så over i panden til baconen og broccolien.  Vend godt rundt, og smag til med salt og peber.

Fiskene foldes på langs og derefter på tværs, så de ender op som små fine pakker.

Hæld pastablandingen over i det ildfaste fad, og læg fiskepakkerne ovenpå.
Bechamelsaucen fordeles ovenpå fisken og pastaen. Der drysses evt. med rasp og dryppes med lidt god olivenolie, og fadet bages i 10-15 minutter, til fisken er gennemvarm.

30 min.
Servering

Fadet sættes på bordet, og alle tager selv.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?