0
Ising på cremet penne med butternut squash og bacon

Ising på cremet penne med butternut squash og bacon

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Ising, Fløde, Æg, Hvedemel, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning

En stor gryde vand sættes over at koge til pastaen.

Butternut-squashen skrælles og deles, og kernerne tages ud med en ske. Skær kødet ud i mundrette tern på ca. 1,5 x 1,5 cm.   

Porrerne renses, og skæres i 1/2 cm tykke skiver.

Fiskefileterne krydres med lidt salt og foldes sammen, til de er nogenlunde lige tykke overalt.

Baconen steges i lidt olie på en stor pande, der kan rumme både grøntsager og pasta.
Når baconen er stegt næsten færdig, hældes porrerne ned i panden og steges, til de er møre.
Steg nu butternutsquashen med i panden et par minutter.
Pres citron ud over grøntsagerne (gem ½ citron til at smage til med) efterfulgt af fløden, og kog op. Smag til med salt og peber.

Pastaen sættes over at koge.

Fisken placeres ovenpå grøntsagerne, og dampes forsigtigt under låg i 2-3 minutter, mens pastaen koger.

Når fisken er færdig, tages den forsigtigt op på en tallerken.
Smag grøntsagerne til med revet skal og saft af en halv citron. Vend pastaen ned i panden, så saucen bliver fordelt jævnt på pastaen.
Hvis saucen virker tør, spædes op med lidt af kogevandet fra pastaen.

Fisken lægges tilbage ovenpå pastaen i panden, og serveres med det samme.

30 min.

Server retten i panden, og pynt evt. med lidt purløg, persille, basilikum eller andet grønt drys.

          

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?