0
Rødspætter på spinat og små tomater med pasta og cremet top

Rødspætter på spinat og små tomater med pasta og cremet top

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
babyspinatsmå tomater på stilk, f.eks cherry, blomme eller cocktailporresalt & peber
1 min.
Forberedelse
  1. Start med at sætte et stort ildfast fad, der kan rumme hele retten, ind i ovnen, og varm ovnen op til 220 grader, varmluft.

  2. Pastaen koges al dente i saltet vand, drænes og sættes til side.

  3. Imens pastaen koger, skæres porren i skrå skiver på omkring 1 cm, der skylles grundigt.

  4. Spinaten skylles og slynges tør.

  5. Tomaterne deles i halve eller kvarte, alt efter hvor store de er.

  6. Rødspætterne foldes sammen på langs, og foldes derefter sammen til små "pakker", så godt som det er muligt.  De behøver ikke være perfekte.
    Krydr fisken med salt og peber.
rødspættefiletbabyspinatsmå tomater på stilk, f.eks cherry, blomme eller cocktailporrebechamelsovspenne pastaoliesalt & peber
15 min.
Samling af retten
  1. Porreskiverne steges i smør eller olie på en stor pande, der kan rumme spinaten og tomaterne også.

  2. Når porren er faldet lidt sammen og begynder at blive mør, tilsættes tomaterne og steger med et minuts tid.

  3. Hæld spinaten ned i panden, og lad den falde sammen, mens du hele tiden vender den rundt i panden.
    Smag til med salt og peber.

  4. Det forvarmede fad tages ud af ovnen og pensles med smør eller olie.

  5. Hæld pastaen ned i fadet, og fordel grøntsagerne ovenpå.
    Fordel fisken ovenpå grøntsagerne, og tryk dem lidt ned, så de små pakker ikke stikker for meget op.
    Bechamelsaucen fordeles over fisken og fadet bages 10-12 minutter, til fisken lige er gennemvarm.
30 min.

Fadet sættes på bordet, og alle tager selv.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?