Start med at sætte et stort ildfast fad, der kan rumme hele retten, ind i ovnen, og varm ovnen op til 220 grader, varmluft.
Pastaen koges al dente i saltet vand, drænes og sættes til side.
Imens pastaen koger, skæres porren i skrå skiver på omkring 1 cm, der skylles grundigt.
Spinaten skylles og slynges tør.
Tomaterne deles i halve eller kvarte, alt efter hvor store de er.
Rødspætterne foldes sammen på langs, og foldes derefter sammen til små "pakker", så godt som det er muligt. De behøver ikke være perfekte. Krydr fisken med salt og peber.
15 min.
Samling af retten
Porreskiverne steges i smør eller olie på en stor pande, der kan rumme spinaten og tomaterne også.
Når porren er faldet lidt sammen og begynder at blive mør, tilsættes tomaterne og steger med et minuts tid.
Hæld spinaten ned i panden, og lad den falde sammen, mens du hele tiden vender den rundt i panden. Smag til med salt og peber.
Det forvarmede fad tages ud af ovnen og pensles med smør eller olie.
Hæld pastaen ned i fadet, og fordel grøntsagerne ovenpå. Fordel fisken ovenpå grøntsagerne, og tryk dem lidt ned, så de små pakker ikke stikker for meget op. Bechamelsaucen fordeles over fisken og fadet bages 10-12 minutter, til fisken lige er gennemvarm.
Kommentarer og forslag til opskriften