Hak skalotteløgene fint og sauter dem i en smule olie i en dyb pande. Tilsæt chili, salsa (tacosauce kan også bruges) og fløde og krydr med salt og peber. Kog op mens du pisker det godt sammen og skru derefter ned for varmen. Rul fileterne sammen til ruller og læg dem ned i saucen ved siden af hinanden, så de ikke ruller ud igen. Dæk til med et låg og damp fisken mør. Det må ikke bulderkoge, når fisken er lagt i panden.
Skær imens avokadoen og tomaterne i fine tern og hak korianderen groft. Tag forsigtigt rullerne op og hold dem varme. Lad saucen koge lidt ind og vend derefter avokado, tomat og koriander i. Varm igennem, smag til med limesaft, salt og peber og fordel saucen over fiskerullerne.
Server straks sammen med hvedetortillaer, ris eller pasta og en frisk majssalsa.
Majssalsa:
1 stk. rød peberfrugt
150 g cherrytomater
1 fed hvidløg
2 spsk. hakket persille
400 g majs
4 spsk. olivenolie
3 spsk. limesaft
lidt stødt chili
salt og peber
Skær peberfrugt og tomater i små tern og hak hvidløg og persille fint. Kom det hele i en skål sammen med majs, olie, limesaft, evt. stødt chili, salt og peber. Lad det trække 10 min. og smag til.
Kommentarer og forslag til opskriften