0

Rødspætteruller i ovn med champignoner og salvie

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Smør et fad med lidt smør eller olie. Skær champignonerne i tynde skiver, bred dem ud på bunden og krydr med salt og peber. Dup rødspættefileterne tørre, del dem i to på langs og drys med salt og peber. Læg et halvt blad salvie på hver og rul dem sammen. Sæt dem oven på champignonerne, pres saften af en halv citron henover og dryp med hvidvinen. Fordel de 2 spsk. smør ovenpå fiskerullerne og læg tynde skiver af den anden halve citron ovenpå. Drys til sidst med hakket persille og bag fadet ved 190°C i 14-16 min. til fisken er gennembagt.

Flyt fisken over på 4 tallerkner, men lad resten blive i fadet. Rør creme fraichen ud i fadet og fordel saucen rundt om fiskerullerne. Server med nykogte kartofler og fx dampede ærter.

Kommentarer og forslag til opskriften