Sauce: Varm lidt olie i en kasserolle og sauter perleløgene deri. Tilsæt 1 dl vand og hønsefond og lad det simre 10 min. uden låg. Hæld fløden på og jævn saucen med maizena. Vend druer og finthakkede krydderurter i saucen lige inden servering og smag til med salt og peber.
Fisk: Hak persillen fint og vend det med revet citronskal, salt og peber. Læg fileterne op på række og fordel persilleblandingen ovenpå. Rul fileterne sammen, læg dem i et ildfast fad og hæld hvidvinen ved. Bag dem ved 200°C i 10-12 min. til fiskene er møre.
Server retten med små kogte kartofler, dampede asparges eller broccoli og en blandet grøn salat til.
En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia
Kommentarer og forslag til opskriften