0

Rødspætteruller med grøntsager og paprikacreme

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Paprikacreme:

30 g kalorielet mayonnaise

50 g DDV yoghurt

1-2 tsk. sød paprika

½ rød peberfrugt (blendet)

salt og peber

Rens grøntsagerne og skær dem i fine strimler.

Fisk: Læg fileterne ved siden af hinanden og krydr med salt, peber og revet citronskal. Læg lidt af grøntsagerne ovenpå og rul fileterne sammen om fyldet. Damp rullerne i en gryde i 10 min.

Grøntsager: Sauter resten af grøntsagerne i lidt bouillon til de er møre og smag til med salt og peber.

Paprikacreme: Rør mayonnaisen sammen med yoghurt, paprika og den blendede peberfrugt. Smag til med salt og peber.

Server fiskerullerne sammen med grøntsagerne og paprikacremen.

Kommentarer og forslag til opskriften