0

Rødspætteruller med grøntsager og paprikacreme

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Paprikacreme:

30 g kalorielet mayonnaise

50 g DDV yoghurt

1-2 tsk. sød paprika

½ rød peberfrugt (blendet)

salt og peber

Rens grøntsagerne og skær dem i fine strimler.

Fisk: Læg fileterne ved siden af hinanden og krydr med salt, peber og revet citronskal. Læg lidt af grøntsagerne ovenpå og rul fileterne sammen om fyldet. Damp rullerne i en gryde i 10 min.

Grøntsager: Sauter resten af grøntsagerne i lidt bouillon til de er møre og smag til med salt og peber.

Paprikacreme: Rør mayonnaisen sammen med yoghurt, paprika og den blendede peberfrugt. Smag til med salt og peber.

Server fiskerullerne sammen med grøntsagerne og paprikacremen.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?