Fisk: Rør smør, citronsaft, salt og peber sammen i en skål. Skær broccolitoppen i små buketter (gem evt. stokken til en anden ret), giv dem et opkog i letsaltet vand og dræn godt. Rist baconen sprød på en tør pande og dryp den af på køkkenrulle. Vend broccoli, bacon, revet cheddarost (mozzarella kan også bruges) og halvdelen af smørret sammen og krydr med lidt salt og peber. Fordel blandingen på fiskefileterne, rul dem sammen om fyldet og læg dem med samlingen nedad i et ildfast fad. Fordel resten af smørret ovenpå og bag fisken ved 175 grader i ca. 15 min. til fisken er mør og osten smeltet.
Sauce: Hak skalotteløgene i helt fine tern og sautér dem i lidt olie. Hæld hvidvin og fiskefond på og lad det koge ind til det halve. Bland fløde og maizena, hæld det i saucen og kog op. Smag til med salt, peber og dijonsennep.
Server retten med små nykogte kartofler og letdampede grøntsager.
Kommentarer og forslag til opskriften