Fisk: Snit løgene i tynde skiver og hak chilipebrene fint. Krydr fiskefileterne med salt og peber, rul dem sammen og fæstn dem med tandstikker. Smelt en smule smør i en dyb pande og sauter løgene bløde deri. Kom jalapenos, fløde, salt og peber ved og kog det op. Læg fiskerullerne deri, læg låg på og lad det simre 8-12 min. til fisken er mør. Halver imens tomaterne og hak korianderne. Løft forsigtigt rullerne over i et (lunt) ildfast fad, fjern tandstikkerne og hold fisken varm. Kog saucen lidt ind, hvis nødvendigt, og vend til sidst tomater og koriander i. Smag til og hæld saucen over fisken.
Grønt: Bræk den træede ende af aspargeserne og snit dem og forårsløgene i 2 cm lange stykker - begge dele med skrå snit. Halver sukkerærterne og hak hvidløget fint. Smelt lidt smør på en pande og sauter først forårsløgene 1 min. Kom hvidløg, asparges og ærter ved, krydr med salt og peber og sauter yderligere 3-4 min. til grøntsagerne lige er møre.
Giv små kogte kartofler eller ris, en god grøn salat og groft brød til.
Kommentarer og forslag til opskriften