0

Rødtunge med kartofler, julesalat og kastanjer i pande

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne, skær dem i mundrette bidder og del julesalaterne i hver 8 både. Smelt en god klat smør i en dyb pande og sauter kartoflerne under låg, ca. 10 min. Krydr imens fiskefileterne med salt og peber, rul dem sammen og fæstn dem med en tandstikker.

Tag låget af panden, skru op for varmen og kom julesalat og kastanjer ved. Sauter til det hele har taget en god gylden farve.

Hæld fonden på og kog det op. Dæmp varmen, læg fiskerullerne i og lad dem dampe under låg 10 min.

Tag fiskerullerne op igen, læg dem i et dybt fad og træk forsigtigt pindene ud. Kog fonden lidt ind om grøntsagerne, tag panden af varmen og rør cremefraichen i. Jævn evt. med maizena og smag til.

Server med en god grøn salat og masser af godt groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften