Sauce: Hak løget og det ene fed hvidløg og sauter begge dele i lidt olie til de er klare. Kom de flåede tomater, sukker, oregano, salt og peber ved og lad saucen simre uden låg til den er tyknet. Blend den helt glat med en stavblender, rør fløden i og smag saucen til.
Champignoner: Børst champignonerne fri for evt. urenheder og skær dem i kvarte. Hak hvidløgsfeddet fint og vend begge dele med olie, salt og peber. Kom det i et ildfast fad og rist champignonerne i ovnen ved 200°C i ca. 15 min. til de er møre og let gyldne. Vend hakket persille i lige inden servering.
Fisk: Dup fiskefileterne tørre, krydr med lidt salt og peber og læg et blad salvie på hver. Fold dem en gang på midten med bladet inderst. Halver hver skive skinke på langs og vikl et stykke om hver filet. Læg dem i et ildfast fad, dryp med lidt olie og bag dem ved 200°C i ca. 10 min. til fisken er gennembagt.
Server retten med fx bagte kartoffelbåde, grøn salat og groft brød til.
Kommentarer og forslag til opskriften