Hak løg og hvidløg fint og sauter det hele i en smule olie uden det tager farve. Kom vinen ved og kog det ned til en tredjedel. Rør tomater, timian, oregano og sukker i, krydr med salt og peber og lad saucen simre til den er tyk og cremet. Rul fiskefileterne sammen, læg dem i et ildfast fad og fordel saucen over. Skær olivenkødet af stenene og hak det groft. Fordel hakket oliven og smuldret feta over fisken og bag den ca. 12 min. i en 200 grader varm ovn til fisken er mør og fetaen let gylden. Drys med friskhakket persille inden servering.
Server retten med ovnbagte kartoffelklodser og en sprød grøn salat til.
Skagenfoods udvalgte grønne oliven er Nocellara oliven som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have Oliventræerne certificerede som Økologiske. Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i saltlage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten. Super godt til salater, pizza, fisk og kød.
Kommentarer og forslag til opskriften