Salat: Skyl alle krydderurterne, fjern de grove stilke og pluk resten med fingrene. Kom dem i en skål og vend med rucola, lidt olivenolie, salt og peber.
Fisk: Skær tomaterne i kvarte, befri dem for indmad og del dem yderligere én gang. Bred tomatbådene ud i et ildfast fad, dryp med lidt olivenolie og eddiken. Krydr med salt og peber og forbag dem ved 200°C i 7-10 min. Krydr imens fiskefileterne med salt og peber og rul dem sammen. Tag fadet ud af ovnen, læg fiskerullerne på og dryp igen med lidt olie. Sæt igen fadet i ovnen og bag til fisken er mør, 10-12 min.
Bruschetta: Rens svampene og del dem i mundrette stykker. Smelt smørret på en pande og rist svampene gyldne ved ikke for høj varme. Kom timiankviste ved og krydr med salt og peber omtrent halvvejs. Fjern timianstilkene, hæld fløde på og lad det koge ind til en cremet konsistens. Smag evt. til med lidt citronsaft. Rist brødskiverne og gnid den ene side med hvidløgsfeddet. Fordel svampene derpå og server straks.
Giv fx små kogte kartofler til.
Kommentarer og forslag til opskriften