Perlebyg: Perlebyggen koges mør i vand tilsat salt. Hæld vandet fra og tilsæt de tørrede tomater, som er hakket groft.
Sauce: Riv skallen af limefrugterne (skal bruges senere) og pres saften gennem en sigte ned i en gryde tilsat lidt vand, salt og peber. Koges op lige inden servering og piskes op med smørret. Smag til med lidt friskrevet limeskal (resten skal bruges til pynt til sidst).
Jomfruhummere: Pil forsigtigt skallen af halerne. Krydr dem med salt og peber og steg dem sammen med fisken.
Fisk: Fileterne krydres med salt og peber, vendes i mel og steges ca. 3 min. på hver side.
Spinat: Babyspinaten skylles og sauteres i en gryde i lidt olie sammen med finthakket skalotteløg til spinaten er faldet sammen. Smag til med salt og peber.
Anretning: Perlebyggen varmes igen op med lidt af saucen (og evt. lidt vand) og smages til med friskhakket estragon, salt og peber. Lige inden servering vendes letpisket fløde i.
Server retten på en stor tallerken med spinat og perlebyg i bunden, fisken ovenpå, saucen omkring og lidt friskrevet limeskal på toppen.
Kommentarer og forslag til opskriften