Karrybagte jordskokker: Skrub jordskokkerne fri for jord og kog dem 10 min. i letsaltet vand. Ælt smør, karry, chili, presset hvidløg, salt og peber sammen. Hæld vandet fra jordskokkerne og lad dem dampe tørre. Vend dem med en smule olie, salt og peber. Bred dem ud på en bageplade og læg lidt karrysmør ovenpå hver jordskok. Bag dem ved 200°C i 20 min. til de er gyldne og møre.
Fisk: Pil løget, skræl kartoflen og snit begge dele i tern. Kom lidt olie på panden og sauter begge dele møre uden det tager farve. Kom hvidvin og fond ved og kog det op. Rør ærterne i, krydr med salt og peber og varm igennem. Blend det hele sammen med koriander til en glat cremet masse. Læg fiskefileterne op på række, krydr med lidt salt og peber og fordel den grønne creme ovenpå. Rul fisken sammen om fyldet og læg rullerne i et smurt ildfast fad. Dryp med lidt olie og bag ved 200 grader til fisken lige netop er mør.
Server lynstegte grøntsager og godt groft brød til.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften