0

Rødtungeruller med mozzarella, basilikum og lufttørret skinke på tomatsalat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisk: Læg fiskefileterne op ved siden af hinanden og krydr dem med salt og peber. Skær mozzarellaen i samme antal stykker, som der er fileter og læg et stykke på hver. Læg også et blad basilikum på hver og rul fileterne sammen. Del hver skive skinke i to på langs og vikl en strimmel om hver fiskerulle. Læg rullerne på en bageplade, dryp med lidt olie og bag dem i en 200 grader varm ovn i ca. 12 min. til fisken er gennembagt.

Salat: Skær tomaterne i tynde skiver og anret dem i et lag på de 4 tallerkner. Snit forårsløgene fint og drys dem henover. Pisk 5 spsk. olivenolie, eddike, sennep, sukker, salt og peber sammen og smag til. Dryp dressingen over tomaterne og pluk evt. overskydende basilikumblade henover.

Anret 2-3 fiskeruller på hver tallerken og server straks sammen med små kogte kartofler, blandet grøn salat og evt. en beurre blanc eller hollandaisesauce til.

Kommentarer og forslag til opskriften