Find en stor gryde som kan rumme alle majsene. Fyld den med vand og et rundhåndet skud salt og bring den i kog.
Lad majsene beholde bladene på og kog dem stille og roligt i vandet i ca. 10 min - når vandet er kommet i kog.
Skrub kartoflerne grundigt. Kog dem i en gryde i godt saltet vand, til de lige nøjagtigt er møre, ca. 5-6 min. Lad dem herefter trække under låg ca. 5 min.
Skær herefter kartoflerne ud i grove firkanter og kom dem op i en skål. Skyl radiserne, halvér dem og kom dem op i skålen.
Skyl løvstikken. Find en beholder, måske en stor kop eller glas som lige nøjagtigt er stor nok til at hovedet på din stavblender kan gå der ned i. Kom løvstikke, både stilke og blade, og rigeligt med neutral olie og en smule salt ned i beholderen. Blend løvstikken og olien til du får en helt lind olie - mindst et par minutter.
Vend herefter creme fraiche og løvstikkeolie sammen til du har en flot, grøn creme. Vend kartofler og radiser sammen med løvstikkecremen og smag til med salt og friskkværnet peber.
Fjern skindet på makrellen og pluk kødet forsigtigt af det store rygben. Vær ekstra opmærksom omkring bugen af fisken, da benene her kan være små.
Pil bladene af majsen og gnid dem med lidt smør eller olivenolie. Drys med chipotlechili og godt med fintrevet citron - og lidt salt.
Anret løvstikkekartoflerne på en tallerken med makrellen ved siden af og majs til.
Velbekomme!
Indeholder:
25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.
Kundekommentarer ()