0

Rugmelspaneret søtunge med kartofler en papilote og agurke/dild/skalotteløgssalsa

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Rugmel

Fremgangsmåde

Kartofler: Skrub kartoflerne godt og skær dem i ½ cm tynde skiver. Snit 2 skalotteløg og hvidløg i tynde skiver og vend dem sammen med kartofler, timianblade, olie, salt og peber. Fordel blandingen på 4 stykker bagepapir, tilsæt 1 tsk. smør på hvert stykke papir og riv osten (fx Vesterhav, Digekrone eller Havgus) groft henover. Luk papiret sammen om fyldet som en karamel og sæt pakkerne i en 200 grader varm ovn i 30-40 min. til kartoflerne er møre.

Salsa: Flæk agurken på langs, skrab kernerne ud og skær agurkekødet i små tern, hak de syltede agurker, ½ skalotteløg og plukket dild fint og vend det hele sammen med 1 spsk. olie, citronsaft, honning, sennep, 1 tsk. revet peberrod, lidt salt og peber. Lad det trække i 5 min. og smag til med mere peberrod, salt og peber.

Fisk: Dup fiskene tørre og vend dem i rugmel rørt sammen med peber og et godt nip salt. Steg dem på en pande i lige dele smør og olie til de er gyldne og møre på begge sider. Anret dem på et varmt fad og server straks.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?