Kartofler: Skrub kartoflerne godt og skær dem i ½ cm tynde skiver. Snit 2 skalotteløg og hvidløg i tynde skiver og vend dem sammen med kartofler, timianblade, olie, salt og peber. Fordel blandingen på 4 stykker bagepapir, tilsæt 1 tsk. smør på hvert stykke papir og riv osten (fx Vesterhav, Digekrone eller Havgus) groft henover. Luk papiret sammen om fyldet som en karamel og sæt pakkerne i en 200 grader varm ovn i 30-40 min. til kartoflerne er møre.
Salsa: Flæk agurken på langs, skrab kernerne ud og skær agurkekødet i små tern, hak de syltede agurker, ½ skalotteløg og plukket dild fint og vend det hele sammen med 1 spsk. olie, citronsaft, honning, sennep, 1 tsk. revet peberrod, lidt salt og peber. Lad det trække i 5 min. og smag til med mere peberrod, salt og peber.
Fisk: Dup fiskene tørre og vend dem i rugmel rørt sammen med peber og et godt nip salt. Steg dem på en pande i lige dele smør og olie til de er gyldne og møre på begge sider. Anret dem på et varmt fad og server straks.
Kommentarer og forslag til opskriften