0

Rugmelsstegt rødspættefilet med persillesauce, tyttebær og snackgrønt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Krydr fileterne med salt og peber og vend dem i hvede- og rugmel (halvt af hver). Steg dem i smør og olie (halvt af hver) i ca. 3 min. på hver side (afhængig af tykkelse).

Persillesauce: Smelt ca. 20 g smør ved svag varme og tilsæt 1 spsk. hvedemel. Under omrøring tilsættes mælken lidt ad gangen. Lad saucen simre i ca. 5 min. og smag til med salt, peber og revet muskatnød. Lige før servering tilsættes friskhakket persille.

Server retten sammen med små kogte kartofler, tyttebærkompot, citronbåde og stave af agurk og gulerødder.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?