0
Rugmelsstegt skærisingfilet på kartoffel/peberrodspuré og agurkesalat

Rugmelsstegt skærisingfilet på kartoffel/peberrodspuré og agurkesalat

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Hurtigtsyltet agurkesalat: Kog sukker, hvidvinseddike og ½ liter vand op i en lille gryde og tilsæt frisk fintrevet ingefær. Lad det køle ned og sigt ingefæren fra. Riv agurken groft, kom den i lagen og lad den trække i ca. 1 min. Overskydende lage hældes fra og agurkesalaten er klar til brug. Lagen kan gemmes og bruges igen.

Kartoflerne koges og knuses groft med en gaffel, vendes sammen med smørret og smages til med friskrevet peberrod, revet hvidløg, finthakket persille, salt og hvid peber.

Fisk: Fileterne vendes i rugmel og steges gyldne i olivenolie. Krydres med salt og hvid peber.

Server retten sammen med groft brød og sauterede rodfrugter.

Kommentarer og forslag til opskriften