0
Aloo Gobi med yoghurt og cashewnødder
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Denne ret skal laves udelukkende i pande, så hvis du laver mad til 3-4 kuverter, skal du finde din allerstørste af slagsen frem. Alternativt kan du fordele ingredienserne på to pander.

Allergener:
Mælk, Sesam, Nødder, Soya, Jordnødder, Cashewnødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartoflerblomkålløgspinattomater
1 min.
Grønt

Skyl blomkål og kartofler. Skær blomkålet ud i buketter, og kartoflerne ud i skiver på ca. 0,5 cm tykkelse.

Skyl spinaten, fjern de groveste stilke, og snit den igennem med en kniv.

Skræl løg, og hak dem groft. Skær tomaterne i grove tern.

Sæt panden over ved mellemhøj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg kartofler og blomkål sammen i ca. 4-5 min., til de begynder at mørne og har taget lidt farve i kanterne. Tag dem herefter af panden igen.

aloo gobi krydderitomaterløgblomkålkartoflercashewnødder
10 min.
Sauce

Tilsæt lidt ny olie til panden, og kom løg og cashewnødder på. Lad dem sautere nogle minutter, tilsæt så tomater og krydderiblanding, og lad det tilberede et minuts tid.

Tilsæt nu kartofler, blomkål og et par spsk. vand til blandingen, og rør godt rundt. 

Læg låg på panden, og lad retten simre stille og roligt under låg i ca. 10 min.

20 min.
Spinat

Tag låget af, og krydr med salt og friskkværnet peber. Rør spinaten i, læg låget på igen, og lad det hele tilberede til kartofler og blomkål er møre uden at være kogt ud.

græsk yoghurt, 10%
30 min.
Anretning

Anret den varme Aloo Gobi i en dyb tallerken med en god klat yoghurt ovenpå.

Velbekomme!

Bonusinfo

Aloo Gobi krydderi indeholder: Spidskommen, nigella frø, korianderfrø, chilipulver, gurkemeje, methi (tørret bukkehorn blade og garam masala)

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?