0
Saftig pandestegt laks med grønt i sennepsfløde

Saftig pandestegt laks med grønt i sennepsfløde

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Varm en pande op med en klat smør og lidt olivenolie. Læg fisken på panden med skindsiden nedad og krydr kødsiden med salt og peber. Steg fisken i 5-6 min. på hver side.

Grønt: Klargør grøntsagerne som det første: Halver fenniklen og skær hver halvdel i tynde både. Rens porren grundigt og skær den i tykke skiver. Snit løget i brede strimler og skær æblet i både. Imens varmes lidt olie i en anden pande. Tilsæt fennikel, porre og løg og steg det samtidig med fisken. Rør senneppen ud i fløden og når grøntsagerne begynder at tage en smule farve hældes blandingen i panden. Lad fløden reducere lidt så den tykner. Lige inden servering tilsættes æblerne. Varm dem igennem og smag til med salt og peber (jeg brugte ikke ekstra salt, da senneppen var ret salt).

Anretning: Hæld grøntsagerne i et fad og læg fisken oven på. Pynt med citronbåde og frisk dild.

Læs mere om Miras aktiviteteter på nettet og de sociale medier:

Miras madblog

Læs mere HER

Mira på Facebook

Læs mere HER

Mira på Instagram

Læs mere HER

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?