Fisk: Varm en pande op med en klat smør og lidt olivenolie. Læg fisken på panden med skindsiden nedad og krydr kødsiden med salt og peber. Steg fisken i 5-6 min. på hver side.
Grønt: Klargør grøntsagerne som det første: Halver fenniklen og skær hver halvdel i tynde både. Rens porren grundigt og skær den i tykke skiver. Snit løget i brede strimler og skær æblet i både. Imens varmes lidt olie i en anden pande. Tilsæt fennikel, porre og løg og steg det samtidig med fisken. Rør senneppen ud i fløden og når grøntsagerne begynder at tage en smule farve hældes blandingen i panden. Lad fløden reducere lidt så den tykner. Lige inden servering tilsættes æblerne. Varm dem igennem og smag til med salt og peber (jeg brugte ikke ekstra salt, da senneppen var ret salt).
Anretning: Hæld grøntsagerne i et fad og læg fisken oven på. Pynt med citronbåde og frisk dild.
Læs mere om Miras aktiviteteter på nettet og de sociale medier:
Miras madblog
Mira på Facebook
Mira på Instagram
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()