0
Salat af røget makrel med spidskål, kartofler, agurk og radiser

Salat af røget makrel med spidskål, kartofler, agurk og radiser

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

  1. Skrub eller skrab og kog kartofler til de er møre i godt saltet vand - afkøl let og skær dem herefter i ½ cm tykke skiver.
  2. Knæk hovedet af fisken og træk skindet af. Del fisken i to fileter. Fjern alle ben og pluk kødet i mindre stykker.
  3. Snit spidskålen fint, gerne med et mandolinjern og drys med lidt fint salt og lidt citronsaft - lad det trække i 10 min.
  4. Kog æggene ca. 7 min. og afkøl let - halvér og krydr med salt og peber på skærefladen.
  5. Skær radiser i tynde skiver, agurk i tern og skær purløget fint.
  6. Rør en dressing af creme fraiche, lidt citronsaft samt salt og peber.
  7. Vend purløg, agurk, radiser, klippet karse (brug det halve her), spidskål (drænet for saft), kartofler og plukket makrelkød sammen.
  8. Smag salaten til med salt og peber.

Anretning: som vist – drys med den sidste karse

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?