0
Salat med sprød gris, friskost, agurk, dild og radiser

Salat med sprød gris, friskost, agurk, dild og radiser

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Grønne kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Æg

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartofler
1 min.
Kartofler:

Skrab, skrub eller skræl kartoflerne. Kog dem møre i rigeligt godt saltet vand. Lad dem dampe af i et dørslag.

radiseragurkdildkartofler
5 min.
Salat:

Pluk dild og hak det groft. Skær tynde skiver af agurk og radiser på et mandolinjern - kom det hele i koldt vand. Skær de kogte kartofler i mundrette stykker. Slyng radiser, agurk og dild tørt i en salatslynge - vend med god olivenolie samt lidt lys eddike. Smag til med salt og peber.

grisekoteletteræg2hvedemelrasp
20 min.
Kotelet:

Krydr koteletterne med salt og peber på begge sider. Panér dem i mel, æg og rasp og steg dem sprøde og møre på en pande i rigeligt neutral olie. Lige før de er færdig kommes 2-3 klumper frisk smør ved som bruser op omkring koteletterne. Krydr med salt og peber og lad dem trække 2 minutter på fedtsugende papir.

flødeost naturel1
30 min.
Anretning:

Som vist - skær skiver af koteletterne og fordel på salten sammen med små klatter frisk ost.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?