Skrab, skrub eller skræl kartoflerne. Kog dem møre i rigeligt godt saltet vand. Lad dem dampe af i et dørslag.
Pluk dild og hak det groft. Skær tynde skiver af agurk og radiser på et mandolinjern - kom det hele i koldt vand. Skær de kogte kartofler i mundrette stykker. Slyng radiser, agurk og dild tørt i en salatslynge - vend med god olivenolie samt lidt lys eddike. Smag til med salt og peber.
Krydr koteletterne med salt og peber på begge sider. Panér dem i mel, æg og rasp og steg dem sprøde og møre på en pande i rigeligt neutral olie. Lige før de er færdig kommes 2-3 klumper frisk smør ved som bruser op omkring koteletterne. Krydr med salt og peber og lad dem trække 2 minutter på fedtsugende papir.
Som vist - skær skiver af koteletterne og fordel på salten sammen med små klatter frisk ost.
Kundekommentarer ()