Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Hak halvdelen af mynten mellemfint, og lad resten være i hele blade.
Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde strimler. Det gøres lettest på et mandolinjern.
Del forårsløgene i mundrette stykker, og snit en smule af de grønne toppe fint til pynt.
Del broccolien i små, mundrette buketter. Skræl stokken med en kniv, og snit den møre, inderste del i tynde skiver.
Dræn majsen.
Del salaten i de enkelte blade, og skyl og slyng den tør. Anret de store salatblade på et fad, og snit de helt små inderst inde i hovedet i strimler.
Bland Peanutbutter og soya sammen med ca. 3 spsk kogende vand pr. pers., og rør til peanutbutter er opløst.
Steg kødet ved meget høj varme i olie i en stor pande/wok, der kan rumme hele retten til sidst. Krydr med masser af peber, og kom kødet over i en skål.
Steg gulerødderne, og kom dem over til kødet.
Steg broccoli et par min. sammen med den hvide del af forårsløgene.
Hæld gulerødder og kød tilbage i panden sammen med majsen.
Hæld peanut/soyablandingen over kød og grøntsager, og lad det koge ind til saucen tykner.
Tilsæt til slut den hakkede mynte, den snittede salat og den grønne del af forårsløgene.
Smag til med salt og peber samt evt. en god chilisauce.
Sæt kød og grøntsager på bordet sammen med fadet med salatblade, mynteblade og en god chilisauce.
Hver især fylder sine egne wraps af salatblade med kødblanding, mynteblade og chilisauce efter smag.
Kommentarer og forslag til opskriften