0
San Choy Bow med gris og peanutbutter
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

hjertesalatforårsløgbroccoligulerøddermyntemajs fra dåse
1 min.
Klargøring af grønt

Hak halvdelen af mynten mellemfint, og lad resten være i hele blade.

Gulerødderne skrælles, og skæres i tynde strimler. Det gøres lettest på et mandolinjern.

Forårsløgene deles i mundrette stykker. Snit en smule af de grønne toppe fint og brug til pynt.

Broccolien deles i små, mundrette buketter. Stokken skrælles med en kniv, og den møre, inderste del snittes i tynde skiver.

Majsen drænes.

Salaten deles i de enkelte blade, skylles og slynges tør. De store salatblade anrettes på et fad, og de helt små inderst inde i hovedet snittes i strimler.

tamari soya saucepeanutbutterhakket grisekød 6-9%broccoligulerøddermynte
15 min.
San Choy Bow

Peanutbutter og soya blandes sammen med omkring 3 spsk kogende vand pr. person. Rør til peanutbutteret er opløst.

Kødet steges ved meget høj varme i en stor pande/wok, der kan rumme hele retten til sidst. Krydr med masser af peber, og kom kødet over i en skål.

Gulerødderne steges, og kommes over til kødet.

Broccolien steges et par min. sammen med den hvide del af forårsløgene. 

Gulerødder og kød hældes tilbage i panden sammen med majsen.

Hæld peanut/soyablandingen over kød og grøntsager, og lad det koge ind til saucen tykner.

Til slut tilsættes halvdelen af mynten, den snittede salat og den grønne del af forårsløgene.

Smag til med salt og peber, samt evt. en god chilisauce.

30 min.
Anretning

Kød og grøntsager sættes på bordet sammen med fadet med salatblade, resten af mynten og en god chilisauce. 

Hver især fylder sine egne wraps af salatblade med kødblanding, mynte og chilisauce efter smag.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?