Kog risene efter anvisning på posen.
Del fisken i mindre firkanter på ca. 2 x 2 cm. Kom fiskestykkerne i en skål, og vend dem med lidt salt, halvdelen af saté-krydderierne, halvdelen af tamarien samt lidt sukker eller honning. Lad gerne fisken trække 5-10 minutter, mens du laver sataysaucen og klargør pak choy.
Kog kokosmælk, jordnøddesmør og det sidste tamari igennem et par minutter ved svag varme, mens du hele tiden rører i det. Smag saucen til med det sidste krydderimix samt salt, sukker og lidt limesaft.
Del pak choy i kvarte på langs, og blancher dem i saltet vand i 30 sekunder. Kom dem i iskoldt vand med det samme for at køle af. Dup dem tørre og krydr med lidt fint salt. Vend Pak choy i lidt kartoffelmel, maizena eller hvedemel, og friter dem i rigeligt, meget varm olie, til de er sprøde og gyldne. Lad de friterede pak choy dryppe af på køkkenrulle, og drys med fint salt.
Kom de marinerede fiskestykker på spyd, og rist eller grill dem på pande, grill eller grillpande i 2-3 minutter på hver side. Pensl evt. med lidt af den overskydende marinade, imens spyddene steger.
Som vist på billedet med limebåde.
Kundekommentarer ()