0
Schnitzel af svinemørbrad med bulgursalat med æbler og rosiner

Schnitzel af svinemørbrad med bulgursalat med æbler og rosiner

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Soya, Nødder, Jordnødder, Sesam

Fremgangsmåde

  1. Kom bulgur i en skål sammen med 1 tsk. salt pr. pose bulgur, og hæld kogende vand over, til det står ca. 2-3 cm over bulguren. Lad bulguren trække i 10-15 min.
  2. Hæld den i en sigte, så overskydende væde kan dryppe fra. 
  3. Skær æble og agurk i tern, og snit rødløget så fint du kan. 
  4. Skyl, tør og hak persille og vend den i den let afkølede bulgur. 
  5. Tilsæt generøse mængder af god velsmagende ekstra jomfru olivenolie, lidt lys eddike og finthakket hvidløg, og smag det hele til med salt og peber. 
  6. Vend til sidst rosiner i.
  7. Tag kødet ud af posen og dup det tørt. 
  8. Flæk det på den lange led i passende schnitzler og bank dem evt. lidt flade imellem 2 frostposer med en kødhammer eller en kasserolle. 
  9. Krydr kødet generøst med salt og knust sort peber på begge sider. 
  10. Vend først i mel, dernæst et sammenpisket æg (har du ikke et æg, så brug lidt mælk eller fløde) og til sidst i rasp. Sørg for at presse raspen godt fast i kødet. 
  11. Steg på en pande i rigeligt fedtstof. Jeg bruger halvt neutral olie og halvt smør. Steg til de er gyldne og sprøde, det tager ca. 2-3 min. på hver side
Anretning

Som vist.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?