Fisk: Snit to skalotteløg og hvidløgsfeddet i tynde skiver og sauter dem i 1 spsk. olivenolie på panden uden de tager farve. Kom basilikum og pinjekerner ved og sauter yderligere et par minutter. Skyl fiskene godt og dup dem tørre. Læg dem på to store stykker bagepapir og skær 2-3 dybe ridser på hver side. Krydr med salt og peber og fordel sautéen over og under hver fisk. Læg en klat smør ovenpå fisken og luk bagepapiret sammen om fiskene, så der dannes to pakker. Buk enderne opad, så væden ikke løber ud i ovnen. Sæt pakkerne på en bageplade (eller en grill) og bag fiskene ca. 25 min. ved 190°C til de er møre og gennembagte.
Vinaigrette: Pisk balsamico og resten af olivenolien sammen i en kasserolle. Skær tomaterne i små tern og hak et skalotteløg fint. Kom begge dele i gryden og varm forsigtigt op. Smag til med salt og peber.
Anretning: Server en fiskepakke på hver tallerken, men åbn den ikke før den netop skal spises. Server vinaigretten i en lille skål og giv nykogte små kartofler og en god blandet grøn salat til.
Kommentarer og forslag til opskriften