0
Sedanini Primavera med zucchini, ærter & mini krebinetter

Sedanini Primavera med zucchini, ærter & mini krebinetter

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

sedanini, 50% Fuldkorn
0 min.
Pasta

Kog pastaen al dente i rigeligt, godt saltet vand. 

ærter, frosthvidløgbredbladet persillecreme fraiche 38%parmigiano reggiano (Parmesan)citrongrøn zucchini
2 min.
Primavera

Skær zucchini i tynde skiver. Pil og hak hvidløg. Pil og hak persille (gem et par blade til pynt). Riv den gule skal og pres saften fra citronen. Riv parmesan fint.

Sautér zucchini af i en bredbundet gryde eller sauteause/sautépande i smør. Krydr med salt og peber. Lige før de er møre, tilsættes ærter og hvidløg, som sauteres med i 1 min. Vend den kogte pasta i sammen med creme fraiche, parmesan, hakket persille samt citronsaft og -skal. Varm op til det netop koger. Smag til med salt og masser af sort peber.

hakket grisekød 6-9%
20 min.
"mini krebinetter"

Rør det hakkede kød sejt med salt, og rør det derefter med 1 æg pr. person. Form til små kødboller, og panér dem i mel, æg og rasp. Steg kødbollerne i 2-3 min. i lidt neutral olie på en varm pande, til de er sprøde og gyldne. Skru ned for blusset, og tilsæt et par små klumper smør. Lad det bruse op, og krydr igen med salt og peber.

25 min.
Anretning

Som vist på billedet. Pynt evt. med en rest persille, hvis du har lidt tilbage.

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

 

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Entroterra SpA)

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?