0
Selleri og kokossuppe med ris, æble og forårsløg

Selleri og kokossuppe med ris, æble og forårsløg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Knoldselleri, Bladselleri

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kokosmælkknoldsellerirød thai karrypaste
1 min.
Suppe

Skræl knoldselleri med en kartoffelskræller.

Skær selleriet i små tern. Sautér ternene i en gryde i en smule olie, til de tager farve i kanterne. Tag herefter ca. halvdelen af ternene op af gryden, og gem dem til senere.

Tilsæt currypaste, kokosmælk og samme mængde vand til gryden. Lad suppen simre under låg i 10-15 min.

ris, basmati
10 min.
Ris

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.

bladsellerirødt æbleforårsløg
15 min.
Grønt

Skyl bladselleri, æble og forårsløg, og snit dem i tynde strimler.

lime
25 min.
Suppe

Blend suppen helt lind med en stavblender, og smag den til med limesaft, og salt eller soya.

30 min.
Anretning

Anret ris og knoldselleritern i en dyb tallerken. Kom den varme suppe over, og anret sprødt grønt oveni.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?