Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skræl knoldselleri med en kartoffelskræller.
Skær selleriet i små tern. Sautér ternene i en gryde i en smule olie, til de tager farve i kanterne. Tag herefter ca. halvdelen af ternene op af gryden, og gem dem til senere.
Tilsæt currypaste, kokosmælk og samme mængde vand til gryden. Lad suppen simre under låg i 10-15 min.
Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.
Skyl bladselleri, æble og forårsløg, og snit dem i tynde strimler.
Blend suppen helt lind med en stavblender, og smag den til med limesaft, og salt eller soya.
Anret ris og knoldselleritern i en dyb tallerken. Kom den varme suppe over, og anret sprødt grønt oveni.
Kundekommentarer ()