0
Sennepspaneret ising med bagte rødløg i rødkålssalat og røget yoghurt

Sennepspaneret ising med bagte rødløg i rødkålssalat og røget yoghurt

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Co2 venlig
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

rødløg
1 min.
Bag løgene

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.

Læg løgene i et ildfast fad, og bag dem hele med skræl i ca. 15 min., indtil de er møre.

kartofler
5 min.
Kog kartoflerne

Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge.

Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.

rødkål
10 min.
Snit rødkålen

Snit rødkålen i tynde strimler, krydr med salt, og vend den godt rundt.

græsk yoghurt, 10%røget paprika
15 min.
Krydr yoghurten

Kom yoghurten i en skål sammen med paprika, og smag til med salt og peber.

isingfiletsenneprasp
20 min.
Steg fisken

Varm en pande op ved middelhøj varme.

Pensl fisken med sennep, og vend den efterfølgende i rasp.

Steg fiskefileterne i 1 spsk. olie pr. person i ca. 1 min. på hver side, indtil de har fået godt med farve på begge sider.

Krydr med salt og peber.

25 min.
Afslut salaten

Pil skrællen af løget, flæk det på midten, og vend godt rundt med kålen og 1 spsk. olivenolie pr. person. Smag til med salt, peber og lidt eddike.

30 min.
Anretning

Servér fisken med kartofler, salat og yoghurt.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?