Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
Læg løgene i et ildfast fad, og bag dem hele med skræl i ca. 15 min., indtil de er møre.
Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge.
Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Snit rødkålen i tynde strimler, krydr med salt, og vend den godt rundt.
Kom yoghurten i en skål sammen med paprika, og smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Pensl fisken med sennep, og vend den efterfølgende i rasp.
Steg fiskefileterne i 1 spsk. olie pr. person i ca. 1 min. på hver side, indtil de har fået godt med farve på begge sider.
Krydr med salt og peber.
Pil skrællen af løget, flæk det på midten, og vend godt rundt med kålen og 1 spsk. olivenolie pr. person. Smag til med salt, peber og lidt eddike.
Servér fisken med kartofler, salat og yoghurt.
Kundekommentarer ()