Risene sættes over at koge efter anvisningen på pakken.
Peberfrugten skæres i tynde strimler.
Ingefæren skylles og rives fint. Der skal bruges omkring 1 tsk pr. person. Det er ikke nødvendigt at skrælle ingefæren, men hvis man gerne vil, gøres det nemmest ved at skrabe skallen af med en teske.
Fisken skæres ud i portionsstørrelser, drysses med lidt salt og vendes i en blanding af sesamfrø og en smule mel.
Peberfrugten og slaw-mixen steges i hed olie på en pande. Steg til grøntsagerne lige er møre, og hæld så 1 tsk. revet ingefær pr. person og karryen hen over. Start med halvdelen af karryen, og smag til igen senere.
Hæld kokosmælken over grøntsagerne, og lad det simre et par minutter. Smag til med salt og peber, samt evt. resten af karryen.
Grøntsagerne hældes op i en serveringsskål og holdes varme.
Fisken steges i lidt neutral olie på en varm pande, til den er gylden.
Tilsæt så små klatter smør til panden, og lad det bruse op.
Vend fisken, og steg på den anden side i max 1 min. Server straks sammen med risene og grøntsagerne.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kundekommentarer ()