Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, løg/æble og perlebyg ind i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i grønten og perlebyggen, der kan evt. kommes lidt vand eller fløde i. Saucen lunes i en lille gryde.
Tjek at det hele er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: SKÆRISINGFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Løg og æble: Rødløg, æbler, rapsolie, karry, salt og peber.
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Perlebyg: PERLEBYG, HØNSEFOND, persille, purløg, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Karrysauce: HØNSEFOND, FLØDE, løg, karry, maizena, salt og peber.
Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 343 kJ / 82 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,0 g
Kulhydrat 0,2 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,1 g
Protein 17,8 g
Salt 1,14 g
Løg og æble
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 317 kJ / 76 kcal
Fedt 3,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrat 9,0 g
heraf sukkerarter 6,5 g
Kostfibre 2,3 g
Protein 1,2 g
Salt 0,58 g
Perlebyg med urter
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 470 kJ / 112 kcal
Fedt 1,1 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 23,1 g
heraf sukkerarter 0,8 g
Kostfibre 2,9 g
Protein 3,3 g
Salt 1,26 g
Karrysauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 520 kJ / 124 kcal
Fedt 11,8 g
heraf mættede fedtsyrer 7,5 g
Kulhydrat 3,6 g
heraf sukkerarter 1,2 g
Kostfibre 0,6 g
Protein 1,1 g
Salt 0,85 g
Kundekommentarer ()