Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Kom fisk, grønt og kartofler i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i grønten og kartoflerne vendes. Saucen lunes i en lille gryde.
Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: SKÆRISINGFILET.
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Fennikel: Fennikel, olivenolie, salt og peber.
Nettovægt: ca. 200 g/ ca. 400 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, citronsaft og skal, timian, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400 g/ ca. 800 g.
Spinat sauce: Spinat, løg, HØNSEFOND, PISKEFLØDE, maizena, salt og peber.
Nettovægt: ca. 2,5 dl/ 5 dl.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 343 kJ / 82 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,0 g
Salt 0,19 g
Fennikel
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 135 kJ / 32 kcal
Fedt 1,2 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 3,0 g
heraf sukkerarter 2,1 g
Kostfibre 2,0 g
Protein 1,4 g
Salt 0,26 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 385 kJ / 92 kcal
Fedt 1,7 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,3 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,4 g
Protein 1,8 g
Salt 0,48 g
Spinat sauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 70 kJ / 17 kcal
Fedt 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 2,1 g
heraf sukkerarter 0,5 g
Kostfibre 0,8 g
Protein 0,9 g
Salt 0,81 g
Kommentarer og forslag til opskriften