0

Skærisingfilet med bagt fennikel, citrus kartofler og spinat sauce

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Kom fisk, grønt og kartofler i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i grønten og kartoflerne vendes. Saucen lunes i en lille gryde.

Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.


Velbekomme!

 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: SKÆRISINGFILET.

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Fennikel: Fennikel, olivenolie, salt og peber.

Nettovægt: ca. 200 g/ ca. 400 g.

Kartofler: Kartofler, rapsolie, citronsaft og skal, timian, salt og peber.

Nettovægt: ca. 400 g/ ca. 800 g.

Spinat sauce: Spinat, løg, HØNSEFOND, PISKEFLØDE, maizena, salt og peber.

Nettovægt: ca. 2,5 dl/ 5 dl.

 

  • Levering 31. januar – bedst før 2. februar
  • Levering 1. februar - bedst før 3. februar
  • Levering 2. februar - bedst før 4. februar

 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 343 kJ / 82 kcal

Fedt 1,0 g

heraf mættede fedtsyrer

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,0 g

Salt 0,19 g

 

Fennikel

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 135 kJ / 32 kcal

Fedt 1,2 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 3,0 g

heraf sukkerarter 2,1 g

Kostfibre 2,0 g

Protein 1,4 g

Salt 0,26 g

 

Kartofler

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 385 kJ / 92 kcal

Fedt 1,7 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 16,3 g

heraf sukkerarter 1,0 g

Kostfibre 1,4 g

Protein 1,8 g

Salt 0,48 g

 

Spinat sauce

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 70 kJ / 17 kcal

Fedt 0,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 2,1 g

heraf sukkerarter 0,5 g

Kostfibre 0,8 g

Protein 0,9 g

Salt 0,81 g

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?