0

Skærisingfilet med græskarpuré og små kartofler med citron og persille

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, pure og kartofler ind i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i pureen og kartoflerne vendes rundt.

Tjek at det hele er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: SKÆRISINGFILET, salt og peber

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Græskarpure: Græskar (hokaido) gulerødder, PISKEFLØDE, SMØR, spidskommen, salt og peber

Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.

Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, citron skal og saft, salt og peber

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.

  • Levering 19. september – bedst før 20. september
  • Levering 21. september - bedst før 22. september

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 343 kJ / 82 kcal 1

Fedt 1,0 g

heraf mættede fedtsyrer

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,0 g

Salt 0,19 g

 

Græskarpure

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 404 kJ / 97 kcal

Fedt 8,6 g

heraf mættede fedtsyrer 5,6 g

Kulhydrat 3,5 g

heraf sukkerarter 3,2 g

Kostfibre 1,2 g

Protein 0,9 g

Salt 0,18 g

 

Kartofler

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 380 kJ / 91 kcal

Fedt 1,7 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 16,0 g

heraf sukkerarter 1,0 g

Kostfibre 1,5 g

Protein 1,9 g

Salt 0,56 g

 

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?