Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, pure og kartofler ind i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i pureen og kartoflerne vendes rundt.
Tjek at det hele er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: SKÆRISINGFILET, salt og peber
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Græskarpure: Græskar (hokaido) gulerødder, PISKEFLØDE, SMØR, spidskommen, salt og peber
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, citron skal og saft, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 343 kJ / 82 kcal 1
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,0 g
Salt 0,19 g
Græskarpure
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 404 kJ / 97 kcal
Fedt 8,6 g
heraf mættede fedtsyrer 5,6 g
Kulhydrat 3,5 g
heraf sukkerarter 3,2 g
Kostfibre 1,2 g
Protein 0,9 g
Salt 0,18 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 380 kJ / 91 kcal
Fedt 1,7 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,0 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,56 g
Kommentarer og forslag til opskriften