Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk og quinoa, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i quinoaen. Brødet kommes i ovnen de sidste 10 minutter. Saucen lunes i en lille gryde.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: ISINGFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Quinoa og grønt: Quinoa, rødløg, tomat, ærter, asparges, persille, hvidløg, rapsolie, citronsaft, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ 800 g.
Pebersauce: HØNSEFOND, peberfrugt, FLØDE, løg, maizena, hvidløg, salt og peber
Nettovægt: ca. 2,5 dl/ 5 dl.
Grovbrød: Vand, HVEDEMEL, KÆRNEMÆLK, HVEDEKLID, DURUM, 5 KORNS BLANDING, gær og salt
Nettovægt: ca. 225 g/ 450 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 343 kJ / 82 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,0 g
Salt 0,19 g
Quinoa
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1.353 kJ / 323 kcal
Fedt 8,7 g
heraf mættede fedtsyrer 0,8 g
Kulhydrat 49,2 g
heraf sukkerarter 0,8 g
Kostfibre 11,4 g
Protein 10,7 g
Salt 0,78 g
Pebersauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 258 kJ / 62 kcal
Fedt 5,1 g
heraf mættede fedtsyrer 3,2 g
Kulhydrat 3,1 g
heraf sukkerarter 1,3 g
Kostfibre 0,4 g
Protein 0,8 g
Salt 0,82 g
Grovbrød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 863 kJ / 206 kcal
Fedt 1,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 40,3 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Kostfibre 2,8 g
Protein 6,1 g
Salt 0,81 g
Kundekommentarer ()